Logga in Skapa annons För annonsörer Priser Om oss Kontakta oss
GM- gruppen Moving Message AB

Industrivägen 37, 43361 Sävedalen

alarm4 dagar kvar

av_timerHeltid

location_on Göteborg/Borås

Erfaren säljare sökes

casino Roliga kollegor
brightness_7 Extra semester
flight_takeoff Företagsresor
face Eget ansvar
restaurant Frukost på jobbet
local_bar After Works
monetization_on Bra provisionsvillkor

Om jobbet

Har du erfarenhet av försäljning och vill bli del av en seriös organisation med fokus på goda kundrelationer? Välkommen med din ansökan för chansen att få bli en del av vårt team med erfarna mediasäljare inom marknadsföringsbranschen.


Hur ser din nya roll ut?

Kanske har du sett de stora digitala reklamskärmarna som sitter uppsatta runt om i Sverige? Dina nya kunder har garanterat sett dom också! Som mediasäljare hos oss arbetar du i en uppsökande roll exklusivt mot företag och erbjuder dina kunder unika annonsplatser på våra egna skyltar. Med tiden kommer du bygga upp din egna kundportfölj, därför är din förmåga att förvalta och bibehålla goda relationer av största vikt. Dina främsta arbetsverktyg är dator samt telefon och du får välja att bli stationerad på vårt fräscha kontor i Göteborg eller Borås. Vill du veta hur vi har det hos oss? Sök upp @gmgruppenjobb på Instagram för en inblick i vår vardag.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har en förståelse att varje kund kommer med unika behov. Du som kan anpassa både dig själv och ditt skräddarsydda erbjudande till varje kund kommer passa bra in hos oss. Du som redan förstår att det krävs energi, nyfikenhet, uthållighet och kreativitet för att vara en framgångsrik säljare har alla förutsättningar att lyckas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Erfarenhet av business-to-business är meriterande, likaså telefonvana. Att du pratar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska är ett krav.


Hur ser vi till att just du trivs hos oss?

Vi inleder din heltidsanställning med ett introduktionsprogram. Därefter följer kontinuerlig kompetensutveckling, stöttning och coachning. Din lön kommer bestå av en fast del och en rörlig del som baseras på din försäljning.


Vi tror att en bra balans mellan arbete och privatliv får dig att prestera bättre, därför arbetar vi mellan 08.00-16.00 måndag-torsdag och på fredagar avslutar du dagen redan klockan 15.00. Utöver detta får du ta del av tävlingar och andra roliga aktiviteter för att verkligen få dig trivas och ha kul på jobbet! Passa på att redan din första dag bli en del av vår frukostklubb så får du garanterat en bra start på arbetsdagen.


Om GM Moving Message

GM Moving Message AB ingår i den börsnoterade koncernen AdCityMedia (ACM) och är marknadsledande inom digitala storbildsskärmar för rörliga budskap som finns på cirka 70 platser i Sverige. Med vår marknadsledande position kan vi erbjuda exklusiva reklamplatser för både stora och små företag.


Josefine Blomén

Rekryteringsansvarig

Tel: 0707 54 53 95

Kvalifikationer

Om GM- gruppen Moving Message AB

GM Moving Message ingår i koncernen Ad City Media ( ACM ) och är marknadsledande inom ljusstarka digitala storbildsskärmar för rörliga budskap. Du har säkerligen sett våra skyltar som sitter strategiskt placerade utanför Ullevi, Scandinavium, Globen, Stockholmsmässan och ytterligare cirka 50 platser till runt om i Sverige. Med vår marknadsledande position kan vi erbjuda exklusiva reklamplatser för både stora och små företag, lokalt som nationellt. GM Moving Message jobbar endast med business-to-business (B2B) och är en väl etablerad aktör på marknaden. Vi är idag cirka 20 säljare och skall expandera vidare det kommande året genom att förstärka vår säljavdelning ytterligare. Vill du veta hur vi har det hos oss? Sök upp @gmgruppenjobb på Instagram för en inblick i vår vardag.

Ta nästa steg

Ansök utan CV på ca 1 minut

Ansök nu

Relaterade jobb

Vill du spela i säljbranschens motsvarighet till Champions League?

business
Centralt kontor
trending_up
Karriärmöjligheter
flight_takeoff
Företagsresor
favorite
Friskvårdsbidrag
monetization_on
Bra provisionsvillkor
Framtidsmedia

Stureplan

Telefonförsäljare

Account Manager

Fältsäljare

Mediasäljare

Butikssäljare

B2B-säljare