Logga in Skapa annons För annonsörer Priser Om oss Kontakta oss
HiQ Stockholm

Katarinavägen 15, 116 45 Stockholm

alarm29 dagar kvar

av_timerHeltid

location_on Katarinavägen 15/Stockholm

Javautvecklare@HiQ

business Centralt kontor
casino Roliga kollegor
brightness_7 Extra semester
flight_takeoff Företagsresor
favorite Friskvårdsbidrag
face Eget ansvar
important_devices Innovativ teknik
thumb_up Flextid
healing Massage
local_bar After Works
local_atm Tjänstepension
pregnant_woman Extra föräldradagar
equalizer Aktieprogram

Om jobbet

Drivs du av förändring och variation men vill samtidigt ha en trygg och stabil grund att stå på? Gillar du utmaningar och ständig utveckling? Och vill du, precis som vi, påverka och förenkla människors liv med hjälp av den senaste tekniken? Bra, då kanske konsultrollen på HiQ är något för dig! :) Just nu söker vi skickliga Java-utvecklare som vill utvecklas fort och som vill hjälpa oss förbättra världen!


Som konsult på HiQ erbjuds du variation, snabb utveckling och trygghet på en och samma gång. Du blir en del av vår absoluta kärnkompetens och kommer få en brant utvecklingskurva tack vare möjligheten att ständigt prova nytt. Vi är ett av Sveriges största och tekniktunga konsultbolag. Det medför en stor trygghet samtidigt som vi inte sällan får de mest avancerade och banbrytande uppdragen i en mängd olika branscher. Vi vågar därför lova att vi kommer kunna matcha precis dina drivkrafter och önskemål med rätt utmaningar.


Just nu driver vi bland annat utvecklingen av det kontantlösa samhället med projekt i Java med mikrotjänster och AWS. Vi utvecklar även digitaliseringen av vården med hjälp av AI-lösningar och digitaliseringen av framtidens transportekosystem i realtidsjava och Apache Kafka. Inom dessa områden har vi många pågående projekt som kräver en stor grad nytänkande. Därför söker vi ett flertal systemutvecklare med passion för Javautveckling och som brinner för att göra skillnad i världen!


Vi rekryterar dock huvudsakligen härliga och nyfikna människor som vill lära sig mer. Stämmer inte allt tekniskt är det därför okej - sök jobbet ändå! 

Kvalifikationer

Om HiQ Stockholm

Att vara konsult är att hela tiden få prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Att vara just HiQ-konsult innebär också en stor mängd glädje, trygghet och (på riktigt) en oslagbar kultur och stämning.


Glädje är en av våra värderingar och den är med oss i det mesta vi gör. Till exempel att hänga med varandra på något av våra typ 150 årliga event såsom musikfestivalen, brädspelskvällarna, familjebion eller kursen i Microservicearkitektur. Det har alltid varit vi HiQare själva som bygger bolaget - vissa av oss går igång på våra episka konferenser och AWs. Många gillar kompetensdelningen och utbildningsmöjligheterna medan andra värderar fast lön, föräldrapenning och flextid. Det finns alltså något för alla här men vi är långt ifrån färdiga.


HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQare tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själva :) 

Ta nästa steg

Ansök utan CV på ca 1 minut

Ansök nu

Relaterade jobb