Logga in Skapa annons För annonsörer Priser Om oss Kontakta oss
HiQ Stockholm

Katarinavägen 15, 116 45 Stockholm

alarm29 dagar kvar

av_timerHeltid

location_on Katarinavägen 15/Stockholm

business Centralt kontor
casino Roliga kollegor
brightness_7 Extra semester
flight_takeoff Företagsresor
favorite Friskvårdsbidrag
face Eget ansvar
important_devices Innovativ teknik
thumb_up Flextid
healing Massage
local_bar After Works
local_atm Tjänstepension
pregnant_woman Extra föräldradagar
equalizer Aktieprogram

Om jobbet

Som en följd av att vi är ett av Stockholm mest tekniktunga konsultbolag, har våra konsulter inom .NET en stor möjlighet att utvecklas. Antingen att djupdyka inom den senaste tekniken eller om du hellre vill bredda dig och jobba med både backend och frontend, går det lika bra. Det är den konstanta utvecklingen i den riktingen som du själv vill gå mot, som är en av de bästa sakerna att vara en HiQare!


Vi jobbar med några av de största varumärkena i Sverige och hjälper dem med vår expertis och skapar IT-lösningar som förenklar för människan. För att nämna några har vi t.ex hjälpt besiktningsjätten Dekra, där vi med en avancerad .net-arkitektur och tillhörande app förenklat hela bolagets besikningsprocesser (.Net Core och Azure). Vi har också hjälpt Skandia med deras digitala transformation för att markant förbättra kundupplevelse (.Net Core, Angular, React). Vi jobbar mot flera olika branscher, från e-Hälsa där vi hjälper till att digitalisera vården, till självkörande fordon. Det vill säga att du har möjlighet att jobba i den bransch som DU tycker är mest spännande!


Så vad krävs för att bli en HiQare? På HiQ gillar vi att jobba fokuserat tillsammans. Vi vet att starka team löser saker bäst och lägger därför stor vikt på din kommunikativa förmåga. Vi sätter ära i att skriva den bästa koden och skapa något vi är stolta över, därmed värdesätter vi ansvar och resultat lika mycket. Och vi ska inte glömma att ha roligt under tiden, high-fiva och fira rejält när vi gått i mål i omöjlig sprint!


Kvalifikationer

Om HiQ Stockholm

Att vara konsult är att hela tiden få prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb. Att vara just HiQ-konsult innebär också en stor mängd glädje, trygghet och (på riktigt) en oslagbar kultur och stämning.


Glädje är en av våra värderingar och den är med oss i det mesta vi gör. Till exempel att hänga med varandra på något av våra typ 150 årliga event såsom musikfestivalen, brädspelskvällarna, familjebion eller kursen i Microservicearkitektur. Det har alltid varit vi HiQare själva som bygger bolaget - vissa av oss går igång på våra episka konferenser och AWs. Många gillar kompetensdelningen och utbildningsmöjligheterna medan andra värderar fast lön, föräldrapenning och flextid. Det finns alltså något för alla här men vi är långt ifrån färdiga.


HiQ är kulturdrivet, inte regelstyrt, och det gör att man kan vara sig själv till 100%. En följd av det är att man som HiQare tar sitt jobb seriöst, men inte alltid sig själva :) 

Ta nästa steg

Ansök utan CV på ca 1 minut

Ansök nu

Relaterade jobb