Logga in Skapa annons För annonsörer Priser Om oss Kontakta oss

Rekrytering som det ska vara

Tekniken utvecklas och beteende förändras. Att använda mobilen för att surfa omkring på nätet är något vi ser som en självklarhet. Man använder mobilen i stort sätt till allt, - Söka information, betala räkningar, läsa tidningen, till och med hitta kärleken.

Vi lyssnar på arbetsmarknaden

Att söka jobb från mobilen idag är väldigt svårt och kräver ofta att man ska gå igenom avancerade rekryteringssystem samt bifoga olika dokument.

Recify.se har tagit bort detta hinder. Via Recify kan du som arbetssökande hitta ditt nya drömjobb och söka direkt från mobilen, var du än befinner dig. En ansökan tar knappt 1 minut och du behöver varken registrera konto, logga in eller bifoga dokument. Istället svarar du direkt på frågor som arbetsgivaren har ställt.

Ca 80% använder idag mobilen som verktyg när man letar nytt jobb och då anser vi på Recify att det ska vara en självklarhet att även kunna ansöka via mobilen.

Vår mission

Vi vill göra det enklare och roligare för arbetssökande att hitta sitt nya drömjobb. Inga fler hinder som försvårar en ansökningsprocess

Vår vision

Recify.se ska vara den självklara mötesplatsen för både arbetsgivare och arbetssökande.

Kontakta oss